Global

Atteli-grindeks-eu-lt_1200x600-1
Atteli-grindeks-eu-lt_1200x600-2
Atteli-grindeks-eu-lt_1200x600-3
Atteli-grindeks-eu-lt_1200x600-5
Atteli-grindeks-eu-lt_1200x600-7
previous arrow
next arrow

Despre noi

Grindeks este cel mai mare producător de produse farmaceutice din țările baltice, cu sediul în Riga, Letonia, care activează din 1946.

De-a lungul anilor, am fost recunoscuți pentru faptul că ajutăm milioane de pacienți din întreaga lume. Produsele noastre sunt vândute în 100 de țări la nivel global. Portofoliul de produse Grindeks este compus din produse originale, generice și substanțe farmaceutice active, toate produse în conformitate cu cerințele mondiale de siguranță și calitate.

Pentru a ajuta oamenii să depășească problemele de sănătate, ne concentrăm asupra medicamentelor care tratează bolile cardiovasculare, ale sistemului nervos central, oncologice, diabetice și de piele. Ne propunem să îmbunătățim viața oamenilor și să oferim soluții pentru diverse probleme de sănătate accesibile pacienților noștri.

Grindeks Moldova

Reprezentanţa Grindeks în Moldova a fost fondată în ianuarie 2006.

Pe parcursul a 18 ani de activitate fructuoasă Grindeks Moldova a reuşit să obţină rezultate înalte, care sunt confirmate prin cifrele de vânzări, recunoaşterea din partea specialiştilor şi aprecierile pacienţilor. În acest timp, Grindeks Moldova și-a îmbunătăţit semnificativ poziţia în clasamentul companiilor farmaceutice din Moldova, urcând de pe locul 46 în anul 2006 pe locul 10 în anul 2023.

Sănătatea oamenilor este obiectivul nostru principal, valoarea şi principiul de bază.

Reprezentanţa Grindeks în Moldova colaborează cu Agenția Medicamentului și Dispozitivelor Medicale, care organizează şi coordonează procesul de expertiză şi autorizare a medicamentelor, aplică şi dezvoltă sistemul de farmacovigilenţă, monitorizează utilizarea raţională a medicamentelor.

O direcţie importantă de activitate a Reprezentanţei Grindeks în Moldova este asigurarea implementării şi aprobării medicamentelor moderne în practica medicală. Implementarea stabilă a produselor Grindeks în Moldova a fost asigurată în mare măsură de încrederea înaltă a medicilor şi pacienţilor faţă de medicamentele eficiente în tratamentul celor mai actuale afecţiuni.

Datorită muncii în echipă a colectivului profesionist, compus din 12 persoane, a fost obţinută o creştere stabilă în vânzări şi recunoaştere a medicamentelor Grindeks în Moldova.

firstPageHandImg

Sănătatea – stilul tău de viață!

Suntem sincer preocupați de sănătatea oamenilor, iată de ce îi încurajăm pe toți să urmeze un stil de viață sănătos.
magnifiercrossmenu